lørdag 5. februar 2011

Helg

Ja nå sitter jeg med bena på bordet å lader opp til bursdagsfesten til samboeren. Ble ikke noe innlegg på Fredag på grunn av travle dager.
Så kan oppdatere at det ble en ny bade Fredag. Svømminga har vel ikke blitt noe bedre. Er slik at når jeg begynner å ta i litt i svømmetaket for å få litt trening ut av det blir det nesten som ei drukningsulykke med armer ben over alt, å inn pust på ut pust og kroppsvæske med stort klor innhold. Så har sendt forespørsel  til delfinen for å høre om pris og hvilket kurs kan passe for meg. Så får vi se om jeg kan endelig føle at får noe av timene i bassenget, missforstå meg rett jeg kjenner jo at jeg har vært å svømt.


I dag var det en times spinning, litt spesiell time. Det var en standard 60 min time, men det spesielle var at damen på siden av meg fortalte at hun hadde vært på fest og det kjentes, det stanka fyll. Og hun hadde store problemer å klare gjennomføre økta på slutten, kanskje bakfylla tok henne;)
Ellers var det en knall hard time med mye tunge tråkk. Når var ferdig kjentes det ut som jeg hadde dusja med trenings klærne det var ikke igjen en eneste tørr flekk på de. Eneste å utsette på time var musikken den var skikkelig dårlig. Nå blir det fest å drikke på meg alle kaloriene jeg har slitt av meg i dag.

2 kommentarer:

Louise sa...

Flink du er :) kjipt å sitte siden av et fyllesvin da! Jeg tror det er lurt å ha en plan. Jeg bruker treningsdsgbok også. Da vet jeg alltid hvor mye jeg kan legge på. ;) også gøy å se hvor mye man har forbedret seg.

Louise sa...

Og du... Bloglovin må du ha;) helt genialt! :) lettere å følge deg og lettere for andre å følge deg.