onsdag 9. februar 2011

Tung uke, men har en plan.

Ja nå er vi allerede halv veis i uka å jeg ikke latt høre fra meg. Har vært lite motivert og hatt tung uke, har gjennomført treninger med ikke særlig ekstra energi til noe annet. Hele greia beror på at det var bursdagsfest i helga der det ble mye Captain Morgan med Cola. Så da spratt vekta fordi utgangspunktet mitt, må ærlig innrømme at det er tung å deprimerende å se. Har vært i tenkeboksen og funnet ut at løpet av den uke og helga, må det legges en slag plan. Kostplan, trenings program og bevegelighets program, må legge sjel og arbeid i dette, kan ikke jobbe et helt år igjen å komme ut med bare 10 kilo nedgang.
Mandag
Men over til den uka, det var 30 min med spinning tråkking på Mandag, og et tappert forsøk på jogging på tredemølla. Som endte i 7 min før all melkesyra jeg klarte å tråkke på meg i spinninga (klarer ikke holde meg under syre terskelen) gjorde at måtte bare gi opp.
I dag.
Var det 45 min spinning med favoritt instruktøren min Maria, god til å pushe på og har musikk med godt trøkk. Jeg hadde en herlig time der jeg holdt meg under syreterskelen og kondisjonen var det store problemet og ikke syre fylte ben. Og hadde energi til holde på en time etter spinninga med vekt programmet på overkroppen, så tok jeg en fortjent badstue. 

1 kommentar:

silje's fremgang sa...

oi oi, captain er så godt..:D