tirsdag 6. oktober 2015

Wind of change

Av og til må man snu noe negativt til positivt, buksa på bilde pass når denne bloggen var på høyden. Som dere ser nå er den milevis unna å passe., det kommer den gjerne til å være en stund.
Ja langvei igjen, få være inspirasjons bukse
Siden jeg forsvant fra den bloggen har pil på vekta snudd å krøpet sakte den andre veien. Nå har den vel stoppet på 123kg desverre og sist måling 130 cm magemål (Det er farlig det). 
Sist runde med vekt nedgang hadde jeg masse av tid til å trene. Men med unge, hus og hobby som gjerne vil ha av tids kontoen min, er ting mer vanskelig denne gangen. Jeg er også dårlig til planlegge tidsbruken min og ønsker gjerne å slappe av når faktisk har litt tid til overs. Er jo og så mye bra på sjåkassa (tv).
Derfor må man begynne i det små og ta det innemellom, så nå er det armhevninger på baderomsgulvet på kvelden etter tannpussen. Værste av alt jeg starta med bare klare 2 stk og kommet meg opp i 8 stk på en god dag.
Samtidig har jeg tatt planke utfordringen nå i Oktober, å gud så dårlig form jeg er i. Det skal virkelig bli en utfordring.
Men dette må jeg få til og snu vekt oppgang til nedgang
 
Så ja det er på tide å komme i gang igjen. Blir nok ikke kjempe masse innlegg på fremover, men må nå prøve å få til et status innlegg i måneden.