søndag 25. september 2011

Livstegn

Da har det gått lenge siden jeg har vist noen livstegn på bloggen her.
Starasosa rittet gikk veldig greit bortsett fra et par ting:
Nr 1. var at jeg kom til toget med sykkel å ble avvist fordi det var fullt (ikke noe problem å få med de 3 parene med barnevogn). Så det ble ingen bilfri søndag for meg
Nr2. Tidsregistreringen min fungerte ikke, men heldigvis sykler jeg med pulsklokke. Så min registrerte tid er fra pulsklokken min.
Kan jo legge til at jeg ble nr 12 av 18 startende i min aldersklasse.
Det blir nok en del mindre aktivitet inne her på bloggen for jeg har blitt student igjen. Jeg tar nå forkurs ingeniør i tillegg til full jobb. Der med må noe vike unna, da jeg ikke har tid til alt lenger.
Før i høst lekte jeg med tanken å sykle Lillehammer - Oslo neste år, men det må jeg nok legge på is. Har gått veldig ned på mengden trenings timer jeg har tid til i løpet av ei uke. Jeg merker at jeg må faktisk begynne å lære meg å planlegg hverdagen mine igjen i forhold til tidsbruk og spising. Og det har jeg veldig problemer med.
Men i forhold til å klare å gå ned i vekt, tvinges jeg nå til ta veldig tak i kostholdet mitt, da jeg ikke har nok treningstimer til å trene av kiloene lenger. Så nå må jeg tenke enda mer på hva jeg spiser, skal jeg klare å gå videre ned og ta av ferie kiloene.

lørdag 3. september 2011

Starasosa

Da er det kvelden før kvelden, eeee eller kvelden før rittet blir det vel gjerne. I morgen kl 12.00 går starten for historiens første starasosa ritt.
Jeg føler meg klar. Har til og med hatt service på sykkelen etter at kjedet tok kvelden, også trengte den visst noen nye bremseklosser. Dette rittet her setter punktum for årets sykkel sesong, min aller første. Håper jeg får tid til forsette med dette til neste år, og faktisk klarer å forbedere resultatene mine.
Logo lånt fra www.starasosa.no