tirsdag 1. januar 2013

Long time no see

Nå er det lenge siden det har stått noe her på bloggen fra meg, vi har jo vært veldig opptatt med dette. Men nå er jo 2013 her og vi kan vinke farvel til 2012.
Ja nå er det jo slik at alle har sine planer på ny året og disse er jo populært kalt nyttårsløfter, og innen feburar er de glemt og gjemt. I tillegg kommer det nå stor innrykk av artikler om spise rett, med og uten karbo, få flat mage på 15 min, 20 min og 3 uker

Jeg kan jo oppsummere året mitt: Det starta veldig bra. Men etter at vi fikk huset og arbeids mengden steg opp en brattbakke, forsvant treningsmengde og lysten ut vinduet. Og de påbegynte gode vanene rant ut i sanden.
Men vet du hva starten på et nytt år er: Mulighetene til å stokke litt rundt på kortene mann sitter med på handa. Men du trenger jo ikke gå "all in" og slite deg helt ut den første måneden, for når februar kommer er sannsynligheten stor for at du da sitter du på en mandag med handa veldig langt nedi en chips pose.
Ta det i små skritt da blir det ikke så veldig overveldene å forandere livsvanene dine. Det handler egentlig bare om deg og hva du vil. Det viktigste i livet er jo å være sunn og frisk, samtidig som du er fornøyd med deg selv.

Jeg vet med meg selv at jeg ikke har tid til å putte masse timer trening inn i hverdags timeplanen min. Så da bruker jeg litt prinsipet KISS (Keep It Simpel Stupid)
Min STORE akilis hæl er sjokolade, potetgull, cola og Redbull. Jeg vet at med å kutte ned på disse til å bare gjelde lørdags kos så stopper vekt oppgangen. Og hvor smart er vel ikke det, det er jo ikke noe kos eller noe spesielt hvis du som meg, slakter unna en rull med melkebart, 2 til 3 red bull og en cola i løpet av en dag. Med å fjerne det fra hverdagen kan du føle at det er jo litt mer fortjent når lørdagen kommer.
Er du  avhengig av slike ting, kan det jo virke veldig voldsomt å fjerne mye på kort tid. Så ta det i det tempoet du selv føler at du kan holde kontrollen over. Husk at selv små skritt er skritt i riktig retning.