lørdag 22. januar 2011

Spinning around

Hadde bestemt meg for en ny runde med spinning i dag. Men jeg klarte jo å forsove meg, å måte stress bort til Sola, bare for å komme dit og oppdage at jeg hadde sett 1 time feil på planen og de ikke hadde åpnet enda en gang. Så da stakk jeg bort på jobben min for å få i meg min supre havregryn grøt med melk og banan til frokost. Etter det bar det bort for en knall hard time på spinning sykkelen med Maria som super instruktør.
Var en hardt time med med mye motstand med sittende tråkk, så pulss trening med korte kjappe takter. Kan lov at de svei i noen utrent ben.
Men det som var lite morsomt, var å strekke ut etter økta. Der alle fint klarte å få bena opp på sykkel styret var jeg milevis unna, stiv som en pinne. Det er noe jeg trenger å fokusere på, er det noe med gode råd å bra litteratur om temaet tar jeg gjerne det mot. Ellers er det min pigday i dag (uttrykk lånt av Anna Anka), så i dag har det vært cola og potetgull. Så fra nå av skal det kun holdes til en dag i uka, krysser fingrene for at det går.
Det er inspirerende å se at alt grunnlaget lagt i fjor ikke ble ødelagt av høsten. Endelig kan jeg se ørsmå konturer av markerte muskler i bena. Litt inspirasjon i en tung trenings hverdag. 

Ingen kommentarer: