torsdag 20. januar 2011

Morgenstund har gull i munn

Da får jeg begynne å poste igjen etter som jeg er frisk å rask og kommet igang med treninga. Jeg jobber skift og denne uke er det kvelds jobbing, da går en del av dagen bort i søvn og resten i generell surring før jobb.
Men i dag var jeg tidlig opp og framme på Toppform 5 minutt før åpningen (ikke så tidlig, klokka var 9.00)
Og stilte opp på min første spinning time. Det var en 30 min spinning time med masse "bakker". Så det ble mye god stå å tråkke, så da kjentes ben økta jeg hadde på Mandagen veldig godt, på herlig måte.
Etter en god svette økt ble det litt mer amputert overkropps vekt økt. Gapet nok over litt for mye og kjente halvveis ut i vekt økta at det var tomt.Da var det bare ta herlig fortjent dusj!
Ellers så kan jeg jo meddele at effekten av sykeleie merkes med 1 kilo opp, det er jo tungt å svelge når man skal ned i vekt. Og regner med blir stå stille i en tid framover, da jeg nok kommer til å bygge en del muskler med vekt trening og come back etter lang tid uten trening. Så da blir det hardt å holde motivasjonen opp, men må jo stå på fram over da jeg har fått plass i Nordsjørittet.

Ingen kommentarer: