onsdag 5. januar 2011

Influensaens klamme hand

Det var  vel bare et tids spørsmål før jeg å, skulle få influensa. Gi og med samboeren min stakkar, har ligget rett ut på sofaen i 3 dager nå.
Store problemet er ikke være syk. Selv om jeg er gutt, kan jeg takle det, uansett hva enkelte uttaler: En manne influensa er jo nesten dødelig. Store problemet mitt er at når jeg blir syk synes jeg synd på meg selv og ender opp med cola flaska i ene handa og den andre handa langt ned i chips skåla. 
Og det blir det jo ikke vekt tap av! Det er jo bare å tape!!!!!!!

3 kommentarer:

Fjonana sa...

Sv; Ja, det står gjerne litt uklart. Men jeg mener sett. Og i ett sett har jeg 10 rep om jeg ikke har skrevet annet. Og på oppvarmingen så har jeg skrevet hvordan den er oppdelt, den varte i 15 min :)
Ikke noe gøy å være syk :( Jeg var syk hele juleferien jeg :( Går enda rundt å hoster, litt flaut å få hosteanfall midt i et intervall - folk må jo tro jeg er gal. Det er altfor lett å synes synd på seg selv når en er syk, og du er ikke alene! Jeg snakker selv av erfaring! Menmen, håper du snart blir bedre og får kommet deg opp av sofaen :D God bedring!

siljes's fremgang sa...

Håper du blir fort frisk igjen..:D

Fjonana sa...

Sv; Jeg er jo vandt til å trene mye lengre. Jeg hadde egentlig planer om å jogge mila idag, men det rkk jeg ikke :( Og det er dumt :( Er du ennå syk?