tirsdag 4. januar 2011

Dagen derpå

Etter å ha brukt noen timer på Søndagen til å trene vekter på mitt kjære trenings senter toppform på Sola, kan jeg ikke si noe annet at jeg har fått betale prisen av langtids fravær på trenings fronten. I dag har jeg dratt med meg to tømmerstokker av ben, og er kraftig bevegelseshemming i mage regionen. JA jeg hater å være støl i musklaturen.
Så for ikke ta helt av på trenings fronten og gå på en kjempe smell, så har det vært hvile dag. Men har nå brukt den til litt nyte, bortsett fra å være på jobben. Jeg har nemlig boltret meg i all slanke propagandaen som tabloidene kommer med på ny året. Er en artikkel jeg synes er verdt å nevne: Slanketabber. Må si jeg kjenner meg igjen i alle punktene her bortsett fra usunt tilbehør, det har jeg aldri vært stor bruker av. Er artig å se at tankene man har om gå ned i vekt er de som "ekspertene" kommer med å. Så da vet mann hva mann har å fokusere på frem over.
Noen er litt lettere å jobbe med en andre da, er heldig å ha samboer som spiser vesentlig saktere en glupske meg, så da må bare ro ned å holde følge med henne i stedet.
Droppe måltider gjør mann jo alltid når mann har det travelt? Så her er det passe på ha noe lett tilgjengelig eller sette av tid!
Flytende kalorier, er et fjell å komme over. Men som Coca coliker er vel her den største gevinsten.
Store porsjoner så jeg/vi allerede effekten av i fjor, med å følge det som sto anbefalt på pakkene av porsjoner, jeg ble jo mett likevel.
Hahaaha tankeløs spising, ja som godteri monster er det mye å ta tak i der. Det er alt jeg sier om det for denne gang.

1 kommentar:

Fjonana sa...

Sv; Da gikk det ann å kommentere ser du! :D Hehe, ja det er vel kanskje siden jeg bor litt i utkanten av Stavanger ;)
Jeg liker egentlig litt å være støl jeg! Det viser jo bare at du har tatt i :D Det er jo bra :D Kjempebra du tok litt hvile :) Det er det som skal til for å bygge muskler!