onsdag 16. februar 2011

Tyven tyven

Da er det på tide å komme med Mandagens trenings logg. Mandagen begynte bra med 30 min mårrå spinning. Så var det ut på sykkelsetet for sykle til jobb, men det var ikke bare bare gi og med det var storm. Det var faktisk kjempe herlig sykle, bare å pakke seg inn med nok klær. Super undertøy innerst, så ull for å av slutte med gode yter klær.
Men når jeg skulle hjem på kvelden var det en annen sak. Da jeg kom ut var sykelen min stjålen.
Så etter det har jeg gått inn i et merkelig deprimert stadie, mista liksom masse gnist og blitt litt snop og cola. Vet ikke helt hvordan skal beskrive det, men er første gange føler så tungt når noe er stjålet, kanskje for det har blitt min trofaste trenings buddy.???
Er nå dritt lei, har de siste 2 åra opplevd at masse ting har blitt stjålet og biler bli brutt inni. Er lei av ikke få ha noe i fred.

Så hvis dere ser en sykkel der ut, ser slik ut som på bildet. Har sadelveske under sete med verktøy, skjermer, feste for lys foran og bak. Har også feste for sykkelpumpe,  på montert en SKS airchamp og et  sigma sykkel computer.
Rammenr på sykelen DI391561D. Det er 2000 kr dusør for den som kommer med tips slik at sykkelen kommer til rette. Tips eller informasjon sendes på mail: best_av_alt@hotmail.com

2 kommentarer:

Kristian sa...

Ja det er vanskelig å unngå sprekker når man skal legge om livstilen sin helt :p satser på motivasjonen og usunt-suget forsvinner kjapt! :o)

Louise sa...

Så ufattelig dårlig gjort. Håper virkelig du får den tilbake!