lørdag 12. februar 2011

Ikke helt etter planen.

I dag var det opp og på plass til spinning kvart over 10, og med instruktør jeg har aldri hatt. Ved første oppvarmings sang begynte svetten å renne. Og da mener jeg skikkelig, noe som ikke er normalt. 10 minutt senere blåste jeg blodkar i nesa, og haltet inne med halvveis innsats de siste 45 minuttene.  Instruktøren var gull og dette kunne ha vært en kjempetime. Resten av planen var å ha vekt økt etter timen, men var totalt utslitt og endte opp i badstua istedet. Skal jeg være ærlig er jeg forsatt utslitt så mange timer etter spinninga
Jeg har lært mye om å kjenne kroppen min etter mange år med hard trening. Og neseblod er godt tegn på lite søvn, noe som stemmer etter en uke med dagskift. Det er verste uka jeg vet om, begynner 06.30 på jobb, så da må man opp 05.30. Det går ikke bra når man ikke kommer i seng før 24.00. Så her må det bli skjerpings på grunn av flere årsaker. Er vel stor grunn til at jeg ser lite fremgang på det ene og det andre når jeg har dag uke.
 Ellers er det tid for drastiske tiltak så i kveld er siste dagen med brus før Nordsjørittet. Dette blir hardt, men må ofre litt for bli kvitt kiloene.

1 kommentar:

silje's fremgang sa...

Er jo viktig med søvn for å komme seg ned i vekt også.