søndag 27. februar 2011

Week is ending

Solastranda i dag
Da var søndagen snart over og det har vært en travel dag. Sto opp rundt 9 tia i dag og spiste havregryns grøt med melk og banan til frokost. Har blitt en god vane det. Etter det dro jeg bort til Sola stranda. For de som aldri har vært der, er det et herlig sted å være. Sola stranda er ei 2,3 km lang sandstrand. Fin jogge tur for meg, brukte litt over 16 min på hver vei.
33 min på 4,6 km må jeg si meg veldig fornøyd med og formen virket mye bedre nå en da jeg prøvde å jogge i fjor sommer og høst.

Etter dette var det hjem til dusjen og komme seg i bursdag. Var sykt vanskelig å holde seg unna all den fristende brusen, men klarte det. Klarte og å beherske meg når det gjaldt kaker. Hehe, er litt små stolt av det da.

I kveld ble det 7,2 km spaser tur med kjæresten min og et annet par i Sandved parken. Nå skal jeg slappe godt av etter å ha gjennomført hele 6 treningsøkter pluss gå tur denne uka.
I morgen tidlig er det ny uke og det er bare begynne på nytt igjen.

2 kommentarer:

Louise sa...

=) Så flink du har vært. Solastranden er fin! Jeg prøvde å kommentere på det forrige innlegget ditt i sta, men fikk ikke lov... ha en koselig kveld!

Cecilie sa...

Imponerende :D du e flink, Semming! :)