søndag 30. januar 2011

Bedrøvlig

Hadde tenkt ut mange bra overskrifter til dette innlegget, men etter treninga ble det bare bedrøvelse.
Da var årets første sykkeltur utendørs unnagjort, økten skulle være et bakkedrag for så etterfulgt av av 3 x 5 min bakkeløp på toppen.
La ut på sykkelen å følte meg topp i bena når jeg tråkka ut til Dalssnut bakken. Dette er ca 1,5 km med konstant tunge bakker. Jeg brukte dette som et yndet sted å trene bakkedrag i fjor.
Tråkket i vei opp og merket det var tungere en i fjor, noe som gjenspeilte seg i at jeg måtte TO ganger stopp å få igjen pusten og krefter. (Har faktisk ikke noe å si om dette, er bare skammelig)
Til sammenligning hadde jeg bare et stopp i fjor og det var første gang jeg syklet bakken. Bakkeløpet på toppen ble avbrutt etter 1min og 30 sek da det var helt tomt i ben. Det var bare melkesyre. Eneste positive med hele turen var at det kjennes ut som er bedre i tråkket på flatmark.
Dette resultatet var ikke noe jeg hadde regnet med i det hele tatt, tok meg selv som bedre trent en dette, en voldsom knekk. Veien til sommerens ritt er lenger en noen sinne nå. Nå må det legges ned mye mer innsats, i både i kondisjons delen og i vekt tap. Får håpe morgendagens veien gir en god start på neste uke. Nå skal je bare deppe videre på sofaen.
Men på den lyse siden så ble det bare snop på lørdagen i form av 0,5 cola (jeg kan godt drikke 1,5 alene) og en delt chips pose med samboeren. 

2 kommentarer:

Louise sa...

Flink som kom deg ut og syklet da =) Det som er fint, er jo at hvis det er en stund siden du har syklet, så vil du sikkert få veldig rask fremgang i starten =) Ta det som en utfordring ;) Du får det til!!

Louise sa...

^^, Godt å høre!

Han kompisen kommer nok aldri til å få seg blogg, men jeg skal si at du sa det :P Han ville bli nevnt i bloggen, men da jeg spurte om bilde sa han at han ikke ville være i rampelyset :P Men får se!