søndag 24. april 2016

Hvordan har det gått

Det har vært travle dager helt siden jeg begynte på Trolljegeren sitt viljestyrke lag. 
Jeg gir dere nå et bilde dryss fra hverdagen slik den har vært. 


Mitt aller første bilde til Viljestyrke gjengen, vår første hjemmelekse. Topptur, da ble det Dalsnuten.T-skjorta har blitt etminne om Cooper testen vår. Vi hadde besøk av journalist fra Sandnesposten som skulle lage artikkel om vår kjære trener selveste Dovregubben Øyvind. Pssst er litt kry av t-skjorta og synes den er knall tøff.
 Etter hvert har dette blitt min kvelds rutine. Skyr til kveldsmat, og ispose på leggene. De har blitt nøysomlig massert med varmekremer, etter hver eneste trenning. Ja fordi jeg var heldig (ironi) og fikk legghinne betennelse.


Så ble det
kinesis teip. Etter hvert ble det. Fysioterapi og mange timer med massasje. Nå kan jeg endelig si at jeg er fri for betennelsen. Med kunnskap fra fysio og en ivirg massør så kunne jeg faktisk trene. Innenfor en del begrensinger og med spesielle øvelser for å styrke problem områdene. Nye sko må til, noen som var klar for mange timer i skogen. Jeg har Salomon tursko som jeg er kjempe fornøyd, da var jeg ikke i tvil om at jeg ville prøve samme merke til denne oppgave. 
De skuffer ikke, jeg er kjempe fornøyd med de så langt. Men de anbefales bare til bruk i terrenget. De slites fort på grus, og bare glem asfalt det er de bare ikke laget til.Så var det Trolljeger sin åpendag som sto for tur. Lykkelig, møkket og sliten slik man absolut bør være etter trening.
 Og slik sånn slik ser det ofte ut i vaskemaskina etter trening.

 Det har blitt noen turer på sykelen frem og tilbake på jobb. Ikke så mange som jeg vil men. Det er en enkel grunn til det, jeg har vært mye sliten og støl etter felles treningene. Det har vært en våt og kald vår som har gjort det til våte og klade sykkelturer.

 Måtte ha et flexe bilde, alle trnings blogger med respekt for seg selv har jo det.

 Her er bilder fra området vi tilbringer meste parten av tiden vår. Ved monkeybaren, der har vi Ragglefant jakt (bakkeintervaller) og kubbegym. Det ser ikke så voldsomt bratt ut, men den skogen der er bratt, noen som gjør disse treningsøktene til en SYREFEST. Jeg har møtt meg selv i døra
 Jeg har fått spise program, der Øyvind poengterte at lørdag er kun lørdag og det er bare 1 dag i uken. Også at cola og redbull og slikt måtte byttes ut med Zero produkter. Da var jeg jo litt bråkjekk og sa at da kutter jeg det heller ut for den driten der liker jeg ikke.
Men når sukker suget meldte seg, fant jeg ut at det var bare møtte seg i døra, krype til korset og alt det der. Jeg måtte ty til zero produkter.
Det har å blitt noen kvelder med bena høyt og sjokomelk etter trening.


 Et lite bilde utvalg av pulsklokka mi. Det har blitt noen kalorier

 Også er det de dagen som du bare ikke vil ha. Tusen takk til snill samboer som stiller opp (og henter meg, når kjedet takker for seg på vei hjem fra jobb) og setter av tid slik at jeg kan fokusere på trening


Til slutt sånn kan du se ut etter en lørdags trening hos trolljegerne, det ser enda verre ut i dag. Men absolutt verdt det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar