lørdag 16. januar 2016

Fartslek

Sitter nå i sofan og slapper av med glane på NCIS. Kjenner at låra og leggene mine er møre og slitene, etter onsdagen sykkeltur og litt fartslek i sanddynene på fredag etter jobb.
Når man bor i Rogaland, er man velsinget med en av Norges vakkreste strender.

Nå som alle andre i Norge har sprengkulde/russerkulde så har gradestokken her i Sandnes bikket under null og mot behaglige minus fem. Som en konsekvens av dette har sandna på stranda fryst til, det gjør den mye lettere å springe i.
I tillegg til å være en flott strand mot sjøen, så er den mot land mer tilgrodd. Vær og vind lager da til et kuppert landskap. Ser litt ut som en enorm skatepark. Prøvde å få et bilde som kunne illustrere dette, men det var neimen ikke så lett.

 Har aldri vært stor fan av jogging, men dette ble en morsom versjon av det. Startet med varme opp med å jogge og gå langs stranda, mest gåing. Ble ca halve stranda, hele stranda er 2,3 km lang. På veien tilbake til bilen fant jeg ut at jeg ville prøve meg i kuppert lende.
Det ble springing og gåing, opp og ned. Hopping og litt klatring, hadde du vært der hadde du sikkert fått en god latter for grasiøst var det ikke. Heller ikke så veldig god form enda, så det ble for det meste gåing igjen. Men dette ble faktisk morro. Avslutta med 2 min utstrekk ved bilen. Bor du i området så kom deg ut. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar